Vese, máj, szív, húgyúti védelem
1
Kavit-K1
Kavit K1

Kiszerelés: 50ml

4 099 Ft Részletek
Epato-plus-paszta-macskanak-
Epato plus paszta macskának

Kiszerelés: 1x15ml

4 300 Ft Részletek
BiogenicVET-Hepato-forte-tabletta-30x
BiogenicVET Hepato forte tabletta 30x

A termék a macskák és a kutyák májfunkciójának megőrzésére szolgál a máj működésének rendellenessége esetén. Különösen alkalmas a krónikus májmegbetegedések és a méregtelenítés esetére, akárcsak a babeziózisnál. Regenerálja és védi a hepatocitákat, elősegíti a máj regenerációját és normális működésének visszatérését.

5 200 Ft Részletek
biogenicVET-Urino-Cat-kapszula-30x-
biogenicVET Urino Cat kapszula 30x

Ételkiegészítő macskák részére az alsó húgyvezetékek akut, krónikus vagy recidiváló gyulladása esetén. Használata ajánlatos még kristályok vagy vesekövek megléte esetén, valamint műtéti beavatkozást követően is, amely a kateterizációval vagy a vesekövek eltávolításával volt kapcsolatban. A készítmény a normális urológiai funkció megőrzése céljából készült.

5 899 Ft Részletek
biogenicVET-Urino-Dog-tabletta-30x-
biogenicVET Urino Dog tabletta 30x

Ételkiegészítő kutyák részére az alsó húgyvezetékek akut, krónikus vagy recidiváló gyulladása esetén. Használata ajánlatos még kristályok vagy vesekövek megléte esetén, valamint műtéti beavatkozást követően is amely a kateterizációval vagy a vesekövek eltávolításával volt kapcsolatban. A készítmény a normális urológiai funkció megőrzése céljából készült.

5 899 Ft Részletek
BiogenicVET-Renal-tabletta-50x
BiogenicVET Renal tabletta 50x

Alkalmazandó a kutyáknál és macskáknál krónikus veseelégtelenségben és hiperfoszfatémiában.

6 310 Ft Részletek
Cystaid-plus
Cystaid plus

30 db kapszula

7 200 Ft Részletek
1
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.

Egészség tippek

Milyen gyakran, mivel és hogyan fürdessük meg kutyánkat? Erre a kérdéskörre nemigen lehet konkrét válaszokat adni, hiszen ez mind függ az eb szokásaitól, tartásának körülményeitől, a kutya fajtájától, szőrétől és személyiségétől is. Viszont van néhány támpont, ami alapján ki tudjuk tapasztalni, hogy a mi kedvencünkre mire van szüksége.

Részletek

Egy új kis szőrmók befogadása az otthonunkba hatalmas öröm! Ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve jól érezze magát kiscicánk, legjobb, ha előre beszerezzük a macskatartáshoz szükséges kellékeket. Vegyük sorra, mi kell a cicusnak!

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.