Általános samponok
1
Repeta-kolyokkutya-sampon-200ml
Repeta kölyökkutya sampon 200ml

A Repeta sampon a kölyök- és növendék kutyáknak kialakított, speciális összetételű és pH-jú, a kölyökkutyák érzékeny bőrét kímélő, tápláló sampon.

1 000 Ft Részletek
Repeta-normal-kutya-sampon-200ml
Repeta normál kutya sampon 200ml

A Repeta kutyasampon egy optimalizált összetételű általános és erősen tisztító hatású sampon.

1 000 Ft Részletek
Repeta-hypoallergen-kutya-sampon-200ml
Repeta hypoallergén kutya sampon 200ml

A Repeta Hypoallergén kutyasamopn kifejezetten érzékeny börű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék.

1 100 Ft Részletek
Beaphar-Pro-Vitamin-Shampoo-feherszoru-kutyaknak-250-ml
Beaphar Pro Vitamin Shampoo fehérszőrű kutyáknak 250 ml

Beaphar Pro Vitamin White Sampon fehér szőrre Aloe Vera kivonattal – Fehéritő hatású sampon fehér- vagy világos szőrzetű kutyáknak Aloe Vera kivonattal.

A Beaphar Pro Vitamin White Sampon lágy, tisztító hatású készítmény amely kiemeli a szőrzet természetes színét. Használata fényes, egészséges és erős bndát eredményez. Különösen ajánlott Westie-k, Bolognese, Havanese és más fehér szőrzetű kutyák számára.

2 099 Ft Részletek
Beaphar-Pro-Vitamin-Shampoo-filcesedes-ellen-kutyaknak-250-ml
Beaphar Pro Vitamin Shampoo filcesedés ellen kutyáknak 250 ml

Beaphar Filcbontó sampon Gyümölcsaromával – A hosszú, filceseésre hajlamos szőrzetű kutyáknal kialakított finom gyümölcsaromával illatosított kondícionálására is alkalmas sampon, mely ideális a hosszúszőrzetű kutyák számára. A sampon selymessé, puhává és könnyen kifésülhetővé teszi az állat bundáját, miközben belülről is táplálja azt.

2 099 Ft Részletek
Beaphar-Pro-Vitamin-Shampoo-szorregeneralo-hatasu-kutyaknak-250-ml
Beaphar Pro Vitamin Shampoo szőrregeneráló hatású kutyáknak 250 ml

Beaphar Pro-Vitamin Szőrregeneráló sampon Makadámia olajjal – A matt szőrzet újraélesztésére és kondícionálására alkalmas sampon makadámia dió kivonattal, mely kifejezetten táplálja a szőrzetet. Ideális a hosszúszőrzetű kutyák számára is. A sampon valódi nercolaj tartalmának köszönhetően selymessé, puhává és könnyen kifésülhetővé teszi az állat bundáját, miközben belülről is táplálja azt.

2 099 Ft Részletek
Beaphar-Pro-Vitamin-shampoo-macskaknak-250-ml
Beaphar Pro Vitamin shampoo macskáknak 250 ml

Beaphar ProVitamin Shampoo Macadamia Oil – A matt szőrzet újraélesztésére és kondícionálására alkalmas sampon, mely ideális a hosszú és rövid szőrű macskák és kiscicák számára. A sampon valódi macadamia tartalmának köszönhetően segíti a töredezett, kiszáradt vagy sérült szőrzet regenerációját, vaamint könnyen kifésülhetővé teszi azt. A Beaphar ProVitamin Macadamia Olajos sampon pH semleges és dermatológiailag tesztelt, így érzékeny bőrű macskáknak is ajánlott.

2 099 Ft Részletek
1
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.

Egészség tippek

Milyen gyakran, mivel és hogyan fürdessük meg kutyánkat? Erre a kérdéskörre nemigen lehet konkrét válaszokat adni, hiszen ez mind függ az eb szokásaitól, tartásának körülményeitől, a kutya fajtájától, szőrétől és személyiségétől is. Viszont van néhány támpont, ami alapján ki tudjuk tapasztalni, hogy a mi kedvencünkre mire van szüksége.

Részletek

Egy új kis szőrmók befogadása az otthonunkba hatalmas öröm! Ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve jól érezze magát kiscicánk, legjobb, ha előre beszerezzük a macskatartáshoz szükséges kellékeket. Vegyük sorra, mi kell a cicusnak!

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.