Multivitaminok
1
Lavet-Multivitamin-tabletta-kutyaknak-50db
Lavet Multivitamin tabletta kutyáknak, 50db

Több mint 20-féle aminosav, 60-féle makro- és mikroelem, nagyszámú vitamin, enzimek, klorofill, - cinkkel dúsított élesztő: nagy biológiai értékű fehé

900 Ft Részletek
Lavet-Multivitamin-tabletta-macskaknak-50db
Lavet Multivitamin tabletta macskáknak, 50db

Általános ellenállóképesség fokozására, fiatal cicák fejlődésének elősegítésére, a kifejlett macskák közérzetének javítására, a terhelhetőség növelésé

900 Ft Részletek
Lavet-Algas-Multivitamin-tabletta-kutyaknak-50db
Lavet Algás Multivitamin tabletta kutyáknak, 50db

Fiatal állatok fejlődésének elősegítése, betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelése, vitalitás, terhelhetőség fokozása, szőrzet fényesebbé tétele, kellemetlen vizelet-, bőr- és szájszag csökkentése.

1 000 Ft Részletek
Lavet-Algas-Multivitamin-tabletta-macskaknak-50db
Lavet Algás Multivitamin tabletta macskáknak, 50db

Több mint 20-féle aminosav, 60-féle makro- és mikroelem, nagyszámú vitamin, enzi­mek, klorofill, cinkkel dúsított élesztő: nagy biológiai értékű fehérjék, vitaminok, jól értékesülő ásványi anya­gok, 11-féle hozzáadott vitamin, az állatok igényei­nek megfelelő mennyiségben és arányban, ásványi anyagok, májvédő faktorok, kellemes sonka ízesítés.

1 000 Ft Részletek
8in1-Vitality-Junior-100x
8in1 Vitality Junior 100x

8in1 Multi Vitamin Kölyökkutyáknak

3 999 Ft Részletek
1
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.

Egészség tippek

Milyen gyakran, mivel és hogyan fürdessük meg kutyánkat? Erre a kérdéskörre nemigen lehet konkrét válaszokat adni, hiszen ez mind függ az eb szokásaitól, tartásának körülményeitől, a kutya fajtájától, szőrétől és személyiségétől is. Viszont van néhány támpont, ami alapján ki tudjuk tapasztalni, hogy a mi kedvencünkre mire van szüksége.

Részletek

Egy új kis szőrmók befogadása az otthonunkba hatalmas öröm! Ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve jól érezze magát kiscicánk, legjobb, ha előre beszerezzük a macskatartáshoz szükséges kellékeket. Vegyük sorra, mi kell a cicusnak!

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.