Az állati immunerősítés receptje

Az állati immunerősítés receptje
2016-03-09

Önre is kezd már rátörni a tavaszi fáradtság?

 

Az évszakváltás nem csak az emberek, de az állatok szervezetét is megviseli. A jó idő és a természet feléledése ráadásul meghozza a rovarokat, élősködőket is, melyek szintén veszélyesek lehetnek kutyánk, macskánk, nyuszink és más háziállatunk egészségére.

 

 

 

Itt az idő!

 

Már csak napok kérdése és lassan beköszönt az igazi, tartós tavasz. Ez a gondolat mindenki szívét melegséggel tölti el és lassan izgatott várakozás lesz úrrá rajtunk. Készülvén a szép időre és a szabadban töltött felhőtlen órákra, már most tehetünk azért, hogy ne rontsa el semmi se a ránk és kisállatunkra váró közös mókázást:

 

Kezdjük el időben erősíteni kedvencünk immunrendszerét, készüljünk tudatosan az évszakváltásra!

 

Az állati jó egészség receptje

 

Az alábbiak együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy kedvenceink egészségesek és jókedvűek legyenek:

 

- Etessük őket a fajuknak megfelelő, jó minőségű eledelekkel, ételekkel!

- Foglalkozzunk, játszunk velük sokat!

- Adassuk be nekik a szükséges oltásokat!

- Elégítsük ki a mozgásigényüket!

+ Erősítsük szervezetük védekező képességét vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel!

 

Multivitaminok, táplálék kiegészítők

 

Milyen készítményekkel segíthetjük állatunk szervezetét?

 

Szerencsére ma már nem csak az embereknek, de kedvenceink számára is gyártanak vitamin tablettákat, illetve más a szervezetük számára fontos tápanyagokat tartalmazó készítményeket.

 

Nézzünk néhány vitamint és immunerősítőt, melyek közül érdemes legalább egyet választani és már most elkezdeni adni kis kedvencünknek:

 

Multivitamin, mely többféle vitamin szükségletet elégít ki egyszerre.

Algás multivitamin, mely a vitaminokon kívül ásványi anyagokkal is    ellátja kutyánk, cicánk szervezetét.

Béres Minera csepp kutyák és macskák számára, ami ugyanolyan teljes körű immunerősítésre alkalmas, mint az emberek esetében a számukra készített Béres csepp.

Más immunerősítő porok, cseppek és tabletták, melyek szintén az állataink egészségének megőrzésében, visszanyerésében játszanak fontos szerepet.

 

A vitaminok és immunerősítők közül válasszon házi kedvence korának, fajtájának vagy akár élethelyzetének megfelelő készítményt, hogy a számára éppen szükséges tápanyagok segítsék szervezete kiegyensúlyozott működését.

 

Válasszon Ön is a webshopunkban található vitaminok, immunerősítők közül!

Készüljön a tavaszra!


Vissza
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.

Egészség tippek

Milyen gyakran, mivel és hogyan fürdessük meg kutyánkat? Erre a kérdéskörre nemigen lehet konkrét válaszokat adni, hiszen ez mind függ az eb szokásaitól, tartásának körülményeitől, a kutya fajtájától, szőrétől és személyiségétől is. Viszont van néhány támpont, ami alapján ki tudjuk tapasztalni, hogy a mi kedvencünkre mire van szüksége.

Részletek

Egy új kis szőrmók befogadása az otthonunkba hatalmas öröm! Ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve jól érezze magát kiscicánk, legjobb, ha előre beszerezzük a macskatartáshoz szükséges kellékeket. Vegyük sorra, mi kell a cicusnak!

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.