Endia paszta

Endia paszta


15 ml

5 599 Ft

Egységár: 373.27 Ft / ml

Mennyiség:

Hasmenés elleni paszta

Gyors és hatékony segítséget nyújt heveny hasmenés esetén

  • Megköti a káros anyagokat (toxinok, kórokozók)
  • Védi a bélnyálkahártyát
  • Pótolja a hasmenéssel elvesztett ionokat és energiát
  • Helyreállítja a hasznos bélflórát

Az Endia paszta használata általában 1-3 napon keresztül elegendő. Fontos, hogy a tünetek megjelenése esetén alkalmazását minél előbb kezdjük el!

A heveny hasmenések oka leggyakrabban az eleséggel kapcsolatos probléma, például idegen anyagok felvétele vagy hirtelen eleségváltás. Ezekben az esetekben az Endia gyors és hatékony segítséget jelent. Ha viszont a hasmenés oka parazitás vagy más fertőzés, esetleg egyéb betegség, akkor állatorvosi kezelés is szükséges.

Ha kedvence antibiotikumot vagy más gyógyszert is szed, akkor annak beadása az Endia alkalmazásától számított legalább 3 óra különbséggel történjen

Hasonló termékek

Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.

Egészség tippek

Milyen gyakran, mivel és hogyan fürdessük meg kutyánkat? Erre a kérdéskörre nemigen lehet konkrét válaszokat adni, hiszen ez mind függ az eb szokásaitól, tartásának körülményeitől, a kutya fajtájától, szőrétől és személyiségétől is. Viszont van néhány támpont, ami alapján ki tudjuk tapasztalni, hogy a mi kedvencünkre mire van szüksége.

Részletek

Egy új kis szőrmók befogadása az otthonunkba hatalmas öröm! Ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve jól érezze magát kiscicánk, legjobb, ha előre beszerezzük a macskatartáshoz szükséges kellékeket. Vegyük sorra, mi kell a cicusnak!

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.